Çdo gjë nis nga shëndeti për këtë arsye misioni i Dukat është të kujdeset më së miri për shëndetin tuaj. Këtë herë kemi menduar të kujdesemi ndryshe nëpërmjet një giveaway në bashkëpunim me @spitaliamerikan. Ai që fiton merr dhuratë një full check up pranë spitalit Amerikan. Për të përfituar nga ky Giveaway duhet të ndiqni disa rregulla:


1

Duhet të keni follow faqen e @lufra_al dhe @ujidukat

2

Të bëni like postimin këtu

3

Të bëni tag 3 miq të cilët dhe ata duhet të kenë follow Lufrën dhe Dukatin

Uji Dukat-Filtruar nga gurët vullkanike të malit të Çikës

Uji dukat ka përmbajtjen ideale të dy mineraleve kryesore që gjenden në ujë, 64.2 mg/l kalcium dhe 21.4 mg/l magnez. Kalciumi ndihmon drejtpërdrejt në shëndetin e kockave ndërsa magnezi në shëndetin e zemrës.

Pi pak ujë dhe ruaj shëndetin!